ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες της… εξυγίανσης, κόντρα σε Κουλμπάκοφ, Κλάτενμπεργκ και σία ο Άρης θα παίξει στο Conference League!

Άρης Ευρώπης! Ο Άρης επιστρέφει για τρίτη σερί σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξασφαλίζοντας από σήμερα την παρουσία του στο Conference League της UEFA, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ της Superleague.

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες, κόντρα σε Κουλμπάκοφ, Κλάτενμπεργκ και όλη την… εξυγίανση, ο Άρης είναι και πάλι στην Ευρώπη!

Οι κίτρινοι παρά την ήττα τους σήμερα από τον ΠΑΟΚ, πέτυχαν τον στόχο τους, καθώς διατήρησαν διαφορά 7 βαθμών από τον πέμπτο Παναθηναϊκό (έχασε πριν από λίγο με 0-1 από την ΑΕΚ) και απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν.

Μπορεί η ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχασε τη φρεσκάδα που είχε, μπορεί να έχασε στα πλέι οφ τη σταθερότητά της, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν ακυρώνει την εξαιρετική σεζόν που έκανε!

Αυτή η σεζόν δίνει στον Άρη την έξοδο στην Ευρώπη και είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι εμπλέκονται στο τμήμα ποδοσφαίρου, γιατί τα κατάφεραν κόντρα σε τραγικές διαιτησίες, σε κακοτοπιές της… εξυγίανσης και σε ατυχίες!

To Top