Κόντρα στο ρεύμα, με το διαζύγιο προ των πυλών…

Την ώρα που το διαζύγιο Άρη-Τσιώλη είναι προ των πυλών, ο Πέτρος Πασσαλής αναλύει στο blog τι πήγε λάθος στον αγώνα του Άρη στο ΟΑΚΑ και οι κίτρινοι γνώρισαν την ήττα, ενώ καταθέτει την δική του άποψη κόντρα στο… ρεύμα εξηγώντας γιατί η απομάκρυνση του 52χρονου δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.

 
Καλό υπόλοιπο ημέρας…

Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε με κερδισμένους και χαμένους. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που κάνοντας μία εκπληκτική εμφάνιση κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Χαμένος ο Ολυμπιακός που έχασε δύο βαθμούς από τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης. Στους κερδισμένους της αγωνιστικής και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος.

Η όγδοη αγωνιστική δεν σηματοδότησε την έναρξη της αγωνιστικής ανάτασης για την ομάδα του ΑΡΗ. Στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε μία ομάδα χωρίς πάθος, διάθεση και αγωνιστικό προσανατολισμό. Τα δύο δοκάρια του πρώτου ημιχρόνου μπορεί να αφήνουν μία πικρή γεύση ατυχίας για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αλλά σίγουρα η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Πολλά και σημαντικά λάθη στο κέντρο της άμυνας, μη άσκηση πίεσης από τους παίκτες του κέντρου στους αντιπάλους τους(στο δεύτερο γκολ ο Καφές πασάρει ανενόχλητος) και έλλειψη συνδυαστικού παιχνιδιού στο επιθετικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έδωσε χώρο στην ομάδα του ΑΡΗ και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική. Ένα χτύπημα κόρνερ στην καρδιά της άμυνας, μία απλή κίνηση του επιτιθέμενου και η αδράνεια ολόκληρης της αμυντικής γραμμής έφεραν το τρίτο τέρμα.

Θα πάω κόντρα στο ρεύμα. Είναι λανθασμένη οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για αλλαγή του προπονητή. Πρέπει να στηριχτεί ο κύριος Τσιώλης και να μην αποτελέσει το «θύμα» του άσχημου ξεκινήματος του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα. Σίγουρα οι ευθύνες του είναι πολλές και σημαντικές. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του ΑΡΗ στους έξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα.

Η εύκολη λύση είναι σίγουρα η αλλαγή του ενός και η στήριξη όλων των υπολοίπων. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα εκείνη που θα επιτρέψει στον προπονητή της ομάδας να συνεχίσει τη δουλειά του και που θα κάνει τους ποδοσφαιριστές να βρουν ξανά τη διάθεση τους. Το ρόστερ του ΑΡΗ, με εξαίρεση τη θέση του φορ, είναι καλό και σίγουρα οι δυνατότητες των παικτών που το απαρτίζουν πολύ μεγαλύτερες από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει η διοίκηση είναι σημαντικές και δύσκολες. Εύχομαι, ότι και αν αποφασίσουν, να βοηθήσει την ομάδα του ΑΡΗ να ορθοποδήσει και να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

 

To Top