ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λέσιτς και Φιλίππου μιλούν για τον τελικό του Αυτοκράτορα

Λάζαρος Λέσιτς και Νίκος Φιλίππου μίλησαν στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον τελικό του Αυτοκράτορα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Ο Λάζαρος Λέσιτς τόνισε: «Άρης και Παναθηναϊκός παίζουν για το κύπελλο. Δεν έχει φαβορί, είναι ένα παιχνίδι. Ξέρω πόσο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός. Εγώ λέω θα το πάρει ο Άρης. Δε μου βγαίνει να πω ότι θα το πάρει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει πιο καλή ομάδα, έχει περισσότερα λεφτά, αλλά ο Άρης έχει ιστορία. Ξέρουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού επάνω, τη φανέλα στην οροφή, ας παίξουν σαν εκείνον.

Θυμάμαι με Μπαρτσελόνα με Μακάμπι και Λιμόζ. Πολύ δυνατά ματς. Ο Άρης ήταν τότε τόσο μεγάλος που λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούσαν να τον κερδίσουν.

Είχα φέρει τον Βράνκοβιτς με ένα μικρό αυτοκινητάκι. Βγάλαμε το μπροστινό κάθισμα για να χωρέσει. Είχα πει πήραμε ψηλό αλλά βγήκανε δυο γκαρντ από το αυτοκίνητο. Με 2,18 ύψος. Ενώ είχε καλό σουτ τον ενδιέφερε να μαζεύει τα ριμπάουντ. Είχαμε τους βασιλιάδες για να βάζουν τα καλάθια.»

Ο Νίκος Φιλίππου τόνισε: «Έχουν γίνει μεγάλα ματς στο Αλεξάνδρειο. Ακόμα και πριν από εμάς. Σ’ αυτό το γήπεδο, με την εγκαθίδρυση της Αυτοκρατορίας, ζήσαμε όλοι και το εννοώ όλοι, μεγάλες στιγμές. Ειδικά για τον Άρη, είναι μεγάλο ματς αυτός ο τελικός. Με την ιστορία που έχει ο Άρης, φυσικά δεν είναι ικανοποιημένος κανένας, απλά με ένα κύπελλο.

Αυτό το παιχνίδι είναι μια ακόμα αφορμή για να δείξει ο κόσμος, πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα. Μια μικρή σπίθα θέλει για να είναι κοντά στην ομάδα. Είναι και όλη η αύρα που έχει αυτή η ομάδα. Εμείς λέμε ότι η αυτοκρατορία του Άρη, ήταν η πιο αγαπητή από όλες. Όλη η Ελλάδα ήταν Άρης.

Ακούω συνέχεια να μου λένε κάθε Πέμπτη καθόμασταν και βλέπαμε τον Άρη. Είναι σημαντικό μια ομάδα να πατάει στην ιστορία της και να συνεχίζει.

Το κύπελλο είναι και θεσμός των εκπλήξεων. Ο ΠΑΟ είναι ένα επίπεδο επάνω σαν ομάδα, αλλά είναι ένας αγώνας και όλα μπορούν να γίνουν. Αυτήν την περίοδο ένα κύπελλο μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα για τον Άρη από ότι για τον ΠΑΟ.

Έχει όλες τις δυνατότητες ο Άρης σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια να ανταποκριθεί.

Μακάρι να γίνει ένας αγώνας εκείνης της μεγάλης ομάδας του Άρη. Ο Σούμποτιτς είπε ότι θα πείσει τον Γκάλη να ξαναβάλει φανέλα. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου τον Σούμποτιτς γιατί είναι άνθρωπος του δίνω και όχι του παίρνω.»

Οι δηλώσεις έγιναν στον Arena fm

To Top