ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαζαρίδης: “Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου το γκολ με τον Άρη στην Μαδρίτη”

Σε μια ακόμη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Νίκος Λαζαρίδης, όντας ο νέος τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου, αναφέρθηκε στο ιστορικό γκολ με τον Άρη μέσα στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο.

«Ξεκινάω πλέον σε μια νέα θέση, κάνω μια νέα αρχή. Το ήθελε η ομάδα το ήθελα κι εγώ. Είναι πολύ τιμητικό αυτό. Θα αναλάβω γενικός αρχηγός. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο εκτιμήθηκαν» είπε στον Arena fm για να συνεχίσει…

Για το τέλος της καριέρας του: «Ήθελα να τελειώσω ψηλά. Θα μπορούσα να παίξω ένα χρόνο ακόμα σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Για την καλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας: «Η καλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή ήταν το γκολ με τον Άρη επί της Ατλέτικο. Κάναμε κάτι που πολύ δύσκολο θα ξαναγίνει.Τη φωτογραφία με τον πανηγυρισμό επί της Ατλέτικο φυσικά και την έχω.

Βλέποντας το ματς χθες έλεγα στον γιο μου ότι σε αυτήν την εστία έβαλα γκολ. Τον κόσμο του Άρη τον έχω στην καρδιά μου. Η αγάπη αυτή θα κρατήσει για πάντα. Ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως ήθελα».

Για την καλύτερη στιγμή του με τον Ατρόμητο: «Με τον Ατρόμητο η καλύτερη στιγμή είναι η πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης».

To Top