Λαζαρίδης: “Ο Άρης θα τα καταφέρει γιατί έχει όπλο τον κόσμο του”!

O Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για μια ακόμη φορά για τον Άρη, τη φετινή πορεία του, τις εντυπώσεις του από το πέρασμα από την ομάδα, αλλά και το θέμα των οφειλών προς το πρόσωπό του.

Σε ότι αφορά τους κίτρινους είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

 Για τη φετινή πορεία της πρώην ομάδας του, τον Αρη ανέφερε: «Όταν βλέπεις ομάδες σαν τον Άρη να κάνουν τέτοια πορεία, δεν έχεις και πολλά να πεις. Έχω ζήσει με την ομάδα μεγάλες στιγμές και είναι λυπηρό να βλέπουμε ομάδες σαν τον Άρη, και την ΑΕΚ θα έλεγα, να βρίσκονται σε τέτοια θέση. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτές τις ομάδες γιατί τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο Άρης θα τα καταφέρει γιατί έχει ένα μεγάλο «όπλο», τον κόσμο του που δίνει τα πάντα για αυτήν την ομάδα».

 Για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής της τωρινής με την πρώην ομάδα του στο Περιστέρι, ο Νίκος Λαζαρίδης είπε: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης ναι μεν θέλει τους βαθμούς για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, αλλά και εμείς από την άλλη θέλουμε τους πόντους για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

 Για τη συνεργασία του με τον Κούπερ ανέφερε: «Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας προπονητής καταξιωμένος, με μεγάλες εμπειρίες στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά πράγματα με την παρουσία του στην ομάδα».

 Για τα χρήματα που του οφείλονται από το πέρασμα του από τον Άρη υπογράμμισε: «Το ποσό που μου οφείλεται είναι γύρω στις 110.000 ευρώ. Ήταν παραπάνω, αλλά με τη θέληση τη δική μου και του εκπροσώπου μου «κόψαμε» περίπου 20.000 για να βοηθήσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Έχουμε συμφωνήσει στον τρόπο αποπληρωμής και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές στα συμφωνητικά. Για το πότε θα συμβεί αυτό δε ξέρω. Όλο πηγαίνει το θέμα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Θα δούμε… Λίγο υπομονή. Καλώ τους διοικούντες να κάνουν αυτά που υπόσχονται. Συνεχίζεται η ίδια κατάσταση και σήμερα».

 Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης με τον Τσιώλη, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Άρη, είπε: «Η πορεία του είναι εξαιρετική. Ο κ. Τσιώλης έχει δείξει ότι έχει κάνει έργο στην ομάδα. Όταν μια ομάδα είναι υγιής, πηγαίνει μπροστά».

 Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Να είναι δίπλα στην ομάδα, γιατί χρειάζεται στήριξη και κάθε εμπόδιο σε καλό».

To Top