Λαζαρίδης: “Ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στον Άρη”

Δυο εξωαγωνιστικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά επανέρχονται στο «τραπέζι». Το ένα είναι αυτό του Νίκου Λαζαρίδη, το οποίο είναι θεωρητικά το πιο βατό. Το άλλο είναι του Αργύρη Λίβα.

Ο Άρης του οφείλει 165.000 ευρώ. Ουσιαστικά ο πρώην αρχηγός των κίτρινων ήταν πάνω από ένα χρόνο απλήρωτος από τη διοίκηση της ομάδας. Ο νυν παίκτης του Ατρομήτου είχε συμφωνήσει να πάρει φέτος 40.000 ευρώ και τα υπόλοιπα στα δυο επόμενα χρόνια. Σε συνάντηση στην Αθήνα συμφωνήθηκε η φόρμουλα, η οποία απομένει να υπογραφεί για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Λαζαρίδης είναι και διαλλακτικός και συνεργάσιμος και δεν θέλει να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στον Άρη. Όπως έχει πει κατά καιρούς και το επανέλαβε για μια ακόμη φορά στους κίτρινους «ποτέ δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα. Θα βρούμε την κατάλληλη λύση για όλους…».

Οι δεσμοί του Λαζαρίδη με τον Άρη είναι δεδομένη. Με πράξεις και όχι με λόγια. Δεν είναι ούτε τυχαίο ότι στην πρόσφατη μεγάλη συνέντευξή του ως παίκτη του Ατρόμητου αναλώθηκε μιλώντας για τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τους κίτρινους σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη.

To Top