ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαθαίνει από τα λάθη του και κοιτάζει μπροστά!

Ο Άρης πραγματοποίησε τη χειρότερή του εμφάνιση, αλλά αφήνει πίσω τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη σίγουρα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στο 96-64. Δεν είναι τόσο η ήττα και η διαφορά, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν τραγική σε άμυνα και επίθεση.

Το αρχικό 15-0 παράλυσε αγωνιστικά τον Άρη, που δεν είχε από πουθενά λύσεις. Χάνλαν θέλει χρόνο, Κέλι δεν μπορεί να είναι κάθε φορά στα καλύτερά του και πάγκος φτωχός. Ο Γιάννης Καστρίτης φέρει και αυτός την ευθύνη του, όπως όλοι οι προπονητές σε ανάλογες περιστάσεις.

Μπορεί να ήταν μια ήττα σε απώλεια γοήτρου και αξιοπρέπειας, αλλά οι κίτρινοι οφείλουν να μάθουν από αυτήν και κοιτάξουν μπροστά. Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, ο κόσμος και οι παίκτες είναι πάνω από όλα οικογένεια. Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία για να μετρήσουν όλοι τον μπασκετικό εγωισμό. Κανείς δε θα ζητήσει τη νίκη.

Και μην ξεχνάμε τον οικονομικό αγώνα που υπάρχει μπροστά και την απόφαση της ΕΕΑ. Δεν έχει πολυτέλεια ο Άρης να μείνει στο ΠΑΟΚ.

Πρέπει να πάρει το μάθημά του και να προχωρήσει. Αυτά κάνουν οι σοβαροί και ιστορικοί σύλλογοι, η μιζέρια δεν πρέπει στον Άρη!

To Top