ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μανού Γκαρσία, Ζερβίνιο ή… Σάντι Μίνα στην ευρωπαϊκή λίστα του Άρη πριν τα ματς με την Γκόμελ

Την Παρασκευή το βράδυ ο Άρης πρέπει να δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μέχρι τότε οι κιτρινόμαυροι θέλουν να έχουν αποκτήσει τουλάχιστον έναν εκ των Μανού Γκαρσία, Ζερβίνιο ή Σάντι Μίνα και να τον δηλώσουν στα ματς απέναντι στους Λευκορώσους. Βέβαια θα μπορούν να κάνουν και δύο αλλαγές ένα 24άωρο πριν από τα ματς με την Γκόμελ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι περιπτώσεις των δύο πρώτων βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο καθώς Γκαρσία και Ζερβίνιο έχουν συμφωνήσει σε όλα με το Άρη. Για την παραχώρηση του Ισπανού μέσου μάλιστα συμφώνησε και η Σπόρτινγκ Χιχόν όπως επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του PRESSARIS και οι Πορτογάλοι. Αντίθετα στον Ζερβίνιο η μεταγραφή του έχει “κολλήσει” στα χρήματα που έχει να λαμβάνει από την Τράμπζονσπορ, με τον παίκτη να προσπαθεί να τα πάρει και τους Τούρκους να κάνουν τους… ανήξερους.

Αντίθετα πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Σάντι Μίνα, η οποία όμως παραμένει ανοιχτή. Ο Άρης δεν παρατάει την υπόθεση, καθώς όσο ο παίκτης επικοινωνεί και κρατά ζεστό το ενδιαφέρον του για τους κιτρινόμαυρους, τόσο εκείνοι τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

To Top