ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι μεταγραφές του Άρη δείχνουν πόσο ανέβηκε ο πήχης!

Οι μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα ο Άρης έχουν κάνει… θόρυβο, ενώ τα ονόματα που ακούγονται και αναμένεται να προστεθούν στην ομάδα τις επόμενες ημέρες, ανεβάζουν σίγουρα το επίπεδο αλλά και τους στόχους των κιτρινόμαυρων.

Η παρουσία του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του Άρη, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να συμφωνήσουν κάποιοι παίκτες από το… πάνω ράφι, ενώ τώρα απαιτείται πολλή δουλεία από τον Αργεντίνο τεχνικό ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια.

Ο Άρης όμως έχει αλλάξει πλέον επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αλλάζουν και οι στόχοι της νέας χρόνιας.

Αρχικά οι κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Conference League προκειμένου να ανέβουν… level αλλά και να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος δεν θα αρκεστούν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μετά από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Ο στόχος είναι αρχικά η 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά για τους ομίλους του Champions League.

Και φυσικά, ξεκάθαρος στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτησή του, κάτι που εξάλλου αναφέρουν ήδη και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

To Top