ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο-Κάτσε: Η διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων λειτουργεί ως “σύμμαχός” τους

Η αναβολή του αγώνα με την Λάρισα έδωσε επιπλέον χρόνο δουλειάς σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του Άρη, δίχως να χάσουν επίσημα παιχνίδια.

Εκτός από τους Σίλβα και Μπεναλουάν ευνοημένοι μπορούν να χαρακτηριστούν άνετα και οι Ματέο Γκαρσία και Έργκους Κάτσε, οι οποίοι επίσης είχαν αρκετό χρόνο για να δουλέψουν στο κομμάτι τις φυσικής κατάστασης, ώστε να φτάσουν κι αυτοί στο επίπεδο των συμπαικτών τους, που έκαναν κανονικά προετοιμασία το καλοκαίρι κι έχουν ήδη αρκετά επίσημα ματς στα πόδια τους.

Ναι μεν οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αργεντινό μάλιστα να ξεκινάει τον συγκεκριμένο αγώνα ως και βασικός, ωστόσο, έδειξαν παρά την μεγάλη τους ποιότητα που χρειαζόντουσαν χρόνο για να καλύψουν πλήρως το χαμένο έδαφος.

Τους λείπει αγωνιστικός ρυθμός, κάτι που έδειξε κυρίως στο παιχνίδι του ο Ματέο, ειδικά από την στιγμή που ήταν και ενδεκαδάτος. Το πρόγραμμα που ακολούθησαν το διάστημα που ο Άρης δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις τους έχει βοηθήσει σημαντικά στο να βάλουν τις βάσεις. Αυτό που χρειάζονται πλέον είναι όλο και περισσότερο επίσημα λεπτά στα πόδια τους, για να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο όλες τις δυνατότητές τους.

 

To Top