Μειωμένες τιμές στα διαρκείας του μπάσκετ κατά 20-25%!

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και η νέα διοίκηση της ΚΑΕ περιμένει άμεσα την ανταπόκριση των φιλάθλων, όχι μόνο για να γεμίσει τα ταμεία της με ρευστό που έχει ανάγκη, αλλά και γιατί στόχος είναι του χρόνου η ομάδα να παίζει ξανά σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο!

Η τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε η διοίκηση της ΚΑΕ αφορούσε την πλειοψηφία του Αρειανού λαού, ο οποίος – και αυτός – μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο αυτό, έχει να δώσει χρήματα και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, που επίσης βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τα εισιτήρια διαρκείας της περσινής χρονιάς (2011-12), που επίσης ήταν μειωμένα σε σχέση με αυτά της περιόδου 2010-11, παρατηρείται μια μείωση στις τιμές της τάξης του 20-25%, ποσοστό το οποίο θα “απορροφήσει” η διοίκηση, θέλοντας να ανακουφίσει τους φιλάθλους της ομάδας.

Στόχος είναι να πουληθούν τουλάχιστον 2.500 διαρκείας. Ποτέ στο παρελθόν ο Άρης δεν είχε φτάσει σε αυτόν τον αριθμό, αλλά ίσως και ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη συσπείρωση, όπως τώρα, γύρω από την ομάδα, ακόμα κι όταν αυτή αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα.

Αν οι φίλαθλοι του Άρη προσφέρουν το μισό Παλέ με εισιτήρια διαρκείας, δίνουν μια τεράστια ώθηση στην διοίκηση να προχωρήσει απρόσκοπτη στην επίτευξη των στόχων της, που δεν αφορούν μόνο την τήρηση των ρυθμίσεων των οφειλών, αλλά και της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας, με σαφώς μικρότερο μπάτζετ από πέρσι.

 

To Top