Χωρίς κατηγορία

Παραίτηση Αθανασιάδη και μετά Πρωτοδικείο

Η απόφαση πάρθηκε μετά από αρκετή σκέψη, ανάμεσα στα νέα μέλη της διοίκησης και σε συνεργασία με τους νομικούς. Το συμφέρον του Άρη είναι να οδηγηθεί στην λύση του πρωτοδικείου. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες γι αυτό.

Η νέα διοίκηση ιεραρχεί από τις πρώτες ώρες της σύστασής της τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν για την ΠΑΕ Άρης. Παράλληλα, όμως, όπως είχε ειπωθεί σαφώς στη γενική συνέλευση τέθηκε ως αντικείμενο συζήτησης η μορφή του νέου διοικητικού σχήματος, δηλαδή αν προχωρήσουν σε σύσταση αιρετής μόνιμης διοίκησης, ή διοίκησης πρωτοδικείου.

Η άποψη που επικράτησε μετά από διαδοχικές συζητήσεις για το συγκεκριμένο  θέμα είναι η σύσταση διοίκησης πρωτοδικείου, η οποία θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα σε ήρεμα νερά.

Με αυτό το δεδομένο οι σχετικές κινήσεις αναμένεται να δρομολογηθούν από τη Δευτέρα. Πρώτη από όλες θα είναι η παραίτηση του νυν προέδρου Θανάση Αθανασιάδη, με αποτέλεσμα να τεθεί και τυπικά η ανάγκη σχηματισμού διοίκησης. Στη συνέχεια Δευτέρα ή Τρίτη θα δρομολογηθούν οι κινήσεις για το Πρωτοδικείο. Σε αυτήν την εξέλιξη πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Ήδη έχουν κινηθεί οι πρώτες διαδικασίες για το τρίπτυχο που ανέλυσε το PRESSARIS για την επόμενη μέρα και τις υποχρεώσεις που πρέπει να εξυπηρετηθούν το επόμενο διάστημα.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα προσπαθήσει να λειτουργήσει ουσιαστικά τον σύλλογο και να κινηθεί σε δυο σημαντικούς τομείς: την εξασφάλιση εσόδων και το «κούρεμα» των χρεών προς πρώην παίκτες και προπονητές, αλλά και τους υπόλοιπους πιστωτές. Πρωταρχικός σκοπός φυσικά και η εξυπηρέτηση του χρέους προς την εφορία. Όπως λέγεται κατά κόρον στην Αλκμήνης «σηκώσαμε τα μανίκια» με σκοπό να λειτουργήσει ο Άρης. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο.

 

To Top