ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Σανόγκο

Ο Ίσμαελ Σανόγκο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κι αν όλα πάνε καλά θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο (10/12, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Ιβοριανός παίκτης υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που έγινε στις 18 Νοεμβρίου και η αρχική εκτίμηση ανέφερε ότι θα μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Όλο αυτό το διάστημα ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έκανε εντατικές θεραπείες και πλέον είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μόλις γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από τον Γιάννη Καστρίτη, αν θα τον επιλέξει στην εξάδα των ξένων.

Αν τελικά δεν αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι η επάνοδός του θα γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Λιετκαμπέλις (12/12, 20:00), για την 11η αγωνιστική του EuroCup.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετράει… αντίστροφα για την επιστροφή ο Λόπεθ (photo)

Μετράει… αντίστροφα για την επιστροφή ο Κριστιάν Λόπεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται πλέον στον δρόμο της αγωνιστικής του επιστροφής, έχοντας ολοκληρώσει το κομμάτι της αποθεραπείας του και περιμένει μέσα στον Νοέμβριο να “δυναμώσει” το εγχειρισμένο πόδι του, μια και υπολείπεται ακόμη σε μυϊκή μάζα σε σχέση με το άλλο.

Έτσι πέρα από τη συμμετοχή στις προπονήσεις, ο Ισπανός επιθετικός ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να επανέλθει.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που ανέβασε ο ίδιος στα social media:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Φαμπιάνο (photo)

Έχοντας ως… συντροφιά το ειδικό μηχάνημα αποκατάστασης ο Φαμπιάνο Λέισμαν παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Άρη ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, δείχνοντας την ανυπομονησία του να επιστρέφει και πάλι στην 11άδα του Άρη, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Λαμία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Τσουμάνης

Χωρίς… ανάσα συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Άρη, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Κοζάνη εκτός έδρας, ματς με το οποίο ολοκληρώνεται το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών με τους τρεις αγώνες σε διάστημα μόλις επτά ημερών.

Ο Νίκος Γεωργιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Τσουμάνης ανεβάζει ρυθμούς, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της επιστροφής. 

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Κοζάνη Φ.Σ. (08/11, 15:00) στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης, που τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στη Χρυσούπολη (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής), ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μπάμπης Παυλίδης (ενοχλήσεις στο γόνατο) έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Τσουμάνης από σήμερα σταδιακά άρχισε να μπαίνει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To Top