Μετρούν αντίστροφα για προπονητή (πρώτος στην λίστα ο Χατζηνικολάου) και τεχνικό σύμβουλο

«Ασφαλώς και θα πάρουμε προπονητή. Ως το τέλος της εβδομάδας νομίζω θα έχει τελειώσει το θέμα. Θα τα δούμε όλα, δεν μπορώ να πω αν θα ανακοινώσουμε και μεταγραφή». Αυτή ήταν η δήλωση του Κώστα Ευθυμιάδη, υπεύθυνου διαχείρισης αγωνιστικών θεμάτων της ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα προπονητή, αλλά και του τεχνικού συμβούλου.

Τοποθέτηση που δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στον Άρη μετρούν, όπως όλα δείχνουν αντίστροφα σε ότι αφορά την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού, κάτι που θα γίνει με την πρόσληψη του νέου προπονητή και του νέου τεχνικού συμβούλου.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Σούλη Παπαδόπουλο (η αποχώρηση του θεωρείται δεδομένη από την πρώτη στιγμή, που αναδείχθηκε η νέα διοίκηση) θα ανοίξει τον δρόμο των εξελίξεων. Το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι ψηλά στην λίστα για τη διαδοχή. Από κει και πέρα, ανοιχτό είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Η στελέχωση των δυο αυτών κομβικών θέσεων θα αποτελέσει την αφετηρία για τις επόμενες κινήσεις που θα καθορίσουν την μορφή της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο.

To Top