Με Ζάχαρη και Μαντζαρίδη και το δ.σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών συναντήθηκε η Τζαμπαζλή

Με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης- Συκεών, Ηλία Ζάχαρη συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή.

Αμφότεροι γνωρίζουν πολύ καλά τα μείζονα θέματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης τα οποία συζήτησαν εκτενώς και συμφώνησαν ότι «δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα» κι ότι «οι πολίτες απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα».

Ο κ. Ζάχαρης είπε στην κ. Τζαμπαζλή ότι στέκεται στο πλευρό της, της ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό που γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης ως η μόνη υποψήφια από την περιοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η Αναστασία Τζαμπαζλή συναντήθηκε με τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του νέου δημάρχου Καλαμαριάς, Γ. Δαρδαμανέλη, Στέλιο Μαντζαρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο σχέδιο που θα αναπτύξουν στην Καλαμαριά από τον Σεπτέμβριο που θα αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου ενώ αναφέρθηκε και στα ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή. Η κ. Τζαμπαζλή δεσμεύτηκε από την πλευρά της ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του νέου δημάρχου και της νέας διοίκησης του δήμου Καλαμαριάς.

Τέλος, η υποψήφια της ΝΔ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Βασίλη Αραβίδη και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών νομού Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανέπτυξαν στην κ. Τζαμπαζλή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και τις προτάσεις τους για την επίλυση αυτών. Συγκεκριμένα, ζητούν τη μείωση του ΦΠΑ, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και τη μείωση των τελών κυκλοφορίας που όπως ανέφεραν αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες ακινησίας των οχημάτων.

To Top