ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη και αποφασιστικότητα o Άρης για να… αποδράσει με το διπλό από το ΟΑΚΑ (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Με πίστη και αποφασιστικότητα o Άρης κατεβαίνει κόντρα στην ΑΕΚ για να… αποδράσει με το διπλό από το ΟΑΚΑ (19:30 – PRESSARIS LIVE)!

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο κυνήγι της 3ης θέσης και της Ευρώπης. Με το “τρίποντο” σήμερα, προσπερνούν την ΑΕΚ και την αφήνουν δυο βαθμούς πίσω, σ’ ένα παιχνίδι που παίρνει τον χαρακτήρα “πρώτου τελικού”.

Ήδη ο Άρης μετράει μια ήττα και δυο ισοπαλίες, δεν έχει πετύχει γκολ στα τελευταία δυο ματς και θέλει να βρει σήμερα τον δρόμο προς τα δίχτυα και τις επιτυχίες.

Ο Χερμάν Μπούργος μετράει μια μεγάλη απώλεια, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τον… ρέκορντμαν Γιακούμπ Μπάμπετς, στυλοβάτη της άμυνας και τον παίκτη που δεν έχασε δευτερόλεπτο από το περασμένο καλοκαίρι στα παιχνίδια του Άρη. Από κει και πέρα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Την κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελούν οι εξής:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Λουίς Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λούμορ, Δεληζήσης.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον Μπράμπετς και οι Μάνος, Σάκιτς, Λόπεθ, Ντένις, Ντουάρτε.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Μέσα οι Μάνταλος, Βράνιες και Γέβτιτς, εκτός οι Ανσαριφάρντ και Σιμόες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα τον Άρη: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Διαιτητής: Μάντεν (Ρόουμ, Μάλβανι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Περέιρα, Θ.Μωυσιάδης)

To Top