ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μπούργος για την ενδεκάδα, αποφάσεις της τελευταίας στιγμής

Ο Άρης ρίχνεται στην «μάχη» των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ και ο κόουτς Μπούργος καταστρώνει τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής αναμένεται για ακόμα ένα ματς να χρησιμοποιήσει του 4-2-3-1. Την θέση του γκολκίπερ θα την έχει ο Κουέστα ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται πιθανότατα ο Γκάνεα. Στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να βρίσκεται ο Σούντγκρεν με τον Εμπακατά ωστόσο να διεκδικεί επίσης θέση βασικού, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ερωτηματικό στην θέση των στόπερ

Η μεγάλη «σπαζοκεφαλιά» για τον Μπούργος είναι το ποιος θα χρησιμοποιηθεί ως παρτενέρ του Φαμπιάνο. Να θυμίσουμε ότι ο Μπράμπετς θα χάσει το πρώτο του φετινό ματς. Η λογική λέει πως θα δούμε τον Μπεναλουάν να καλύπτει την θέση του Τσέχου. εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Δεληζήση.

Ίδια «συνταγή» στο κέντρο

Σάσα και Ματίγια αναμένεται να βρίσκονται στην μεσαία γραμμή με τον πρώτο να πραγματοποιεί και μερικά ανεβάσματα έχοντας την ταχύτητα αλλά και τις αντοχές για να επιστρέψει άμεσα σε θέση αμυντικού χαφ. Ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση του Ντουκουρέ, ως αλλαγή στο περασμένο ματς, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο μέρος. Σε θέση δεκαριού θα χρησιμοποιηθεί ο Εντιαγέ, έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Με στόχο τα γκολ

Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει αριστερά ο Μαντσίνι, στην κορυφή ο Καμαρά σε ρόλο “ψευτοεννιαριού” και δεξιά ο Ματέο Γκαρσία ή ο ταχυδυναμικός Ιτούρμπε. Ο Γκάμα αναμένεται να εισέλθει από τον πάγκο με στόχο να δώσει «φρεσκάδα» στην ομάδα και ποιότητα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

To Top