ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με στόχο να παίξει για τη φανέλα και την αξιοπρέπειά του! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσει σήμερα ο Άρης, που θα ταξιδέψει για το “Γ. Καραϊσκάκης”, προκειμένου να υπερασπιστεί την ιστορία και την τιμή του, κοιτώντας στα μάτια τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό του 1-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

“Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει, όχι η άνοδος”, είχε πει ο Νίκος Αναστόπουλος, δείχνοντας ξεκάθαρα την ιεραρχία των φετινών στόχων του Άρη. Ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων” ετοίμασε την ομάδα, έχοντας στο βάθος του μυαλού του το ματς της Κυριακής με τη Λαμία.

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα το πρωί αποστολή… 25 ποδοσφαιριστών. Κι αυτό γιατί η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, Παρασκευή και Σάββατο, από τη στιγμή που την Κυριακή θα πρέπει να μεταβεί στη πόλη του νομού Φθιώτιδας, για το εξαιρετικά σημαντικό ματς της 14ης αγωνιστικής.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Ανάκογλου, Παυλίδης, Μακουτά, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ντούνης, Τάτος, Ιλιτς, Καπνίδης, Καρβούνης, Κασιάνος και Νέτο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φορτούνης, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

To Top