ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με “όπλα” τον ΚΑΠ και το δίκαιο ο Άρης για να ξεπεράσει ακόμη μια παγίδα

Έγιναν πολλά και διάφορα την περασμένη Κυριακή (ίσως ως συνέχεια των γεγονότων του ΟΑΚΑ) στον Βόλο, ο Άρης βρέθηκε στην δίνη μιας ύποπτης παγίδας, κατάφερε να αποδράσει με το “τρίποντο”, όχι όμως και από την κλήση σε απολογία, μετά το κακόγουστο σόου του Αχιλλέα Μπέου και την γενικότερη στάση της αστυνομίας.

Η νομική υπηρεσία του Άρη ετοιμάζει ήδη την υπερασπιστική της γραμμή για την απολογία της Παρασκευής ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας. Εκεί είναι ξεκάθαρο, ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν οι λογικοί και οι κανόνες.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Άρης στοχοποιήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό με τα ΜΜΕ της… εξυγίανσης να ρίχνουν την ευθύνη στη φιλοξενούμενη ομάδα. Ωστόσο ο ΚΑΠ έχει αλλάξει και πλέον η ευθύνη των επεισοδίων βαραίνει αποκλειστικά τη γηπεδούχο ομάδα, δηλαδή τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως: “η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης”. Αυτό σημαίνει ότι το σκηνικό που δημιούργησε χθες ο Αχιλλέας Μπέος με την κουστωδία του πρέπει να πέσει στο κενό. Αρκεί να εφαρμοστούν σωστά και δίκαια οι νόμοι. Δηλαδή υπέρ της ΠΑΕ Άρης, υπέρ της πραγματικότητας μιας και οι κιτρινόμαυροι δεν πήραν επίσημα εισιτήρια από τη διοίκηση του Βόλου.

Σημαντικό το “όπλο” αυτό με τον ξεκάθαρo ΚΑΠ περί ευθύνης της γηπεδούχου από την στιγμή που ενημέρωσε εγκαίρως και εγγράφως την ΠΑΕ Βόλος ότι δεν επιθυμεί να λάβει εισιτήρια για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής καθώς και την προτροπή της στους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας και παρόλα αυτά εισιτήρια διατέθηκαν και μάλιστα πολλά από αυτά χωρίς σε αυτά να αναγράφεται ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμο! Μάλιστα υπάρχουν και επώνυμες καταγγελίες που το επιβεβαιώνουν.

Στον Άρη εκφράζουν παράλληλα έντονα την εύλογη απορία τους και για κάτι ακόμη. Πώς γίνεται ο κόσμος της ΑΕΚ να μπήκε στο Πανθεσσαλικό χωρίς να πάρει επίσημα εισιτήρια, το ίδιο και στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά η ΑΕΚ δεν κλήθηκε σε απολογία; Αντίθετα κλήθηκε ο Άρης και κινδυνεύει και με βαρύ πρόστιμο και με τιμωρίας της έδρας του;

To Top