Τζέγκο (για βασικός), Σούντγκρεν και Μπράμπετς σήμερα στην μάχη για το… Κατάρ

Η ώρα των Εθνικών ομάδων έφτασε και ο Άρης έχει τέσσερις παίκτες του (Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Καμαρά) έτοιμους για… Εθνική δράση, με την πλειοψηφία να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο Κατάρ.

Οι τρεις από τους τέσσερις έχουν σήμερα αγώνα!

Συγκεκριμένα:

ΤΖΕΓΚΟ: Η Αυστραλία του Τζέγκο φιλοξενεί την Σαουδική Αραβία σήμερα (11:10), ενώ στις 16 Νοεμβρίου αγωνίζεται στην Κίνα, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. Mάλιστα προορίζεται για βασικός, μια και είναι τραυματίας ο Άαρον Μούι. Τα «καγκουρό» βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου της με 9 βαθμούς, πάνω από Ιαπωνία και Ομάν που μετράνε δύο νίκες. Οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου οδηγούν στο μουντιάλ, με την τρίτη να στέλνει την κάτοχο της σε μία σειρά από μπαράζ.

ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ: Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Σουηδία του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται στο +2 από την Ισπανία, αντιμετωπίζουν σήμερα την Γεωργία στις 19:00. Το σημαντικότερο ματς είναι στις 14 Νοεμβρίου, όπου υπάρχει ο «τελικός» με τους Ισπανούς. Εκεί οι Σουηδοί με ισοπαλία ή νίκη θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για το Κατάρ.

ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ: Η Τσεχία του Μπράμπετς αντιμετωπίζει το Κουβέιτ σε φιλικό σήμερα (19:30) ενώ στις 16 Νοεμβρίου μήνα φιλοξενεί την ομάδα της Εσθονίας. Θεωρητικά οι Τσέχοι ενδιαφέρονται για την δεύτερη θέση καθώς ισοβαθμούν με την Ουαλία (η οποία έχει ματς λιγότερο) αλλά ουσιαστικά είναι ήδη στα μπαράζ, καθώς η καλή τους επίδοση στο Nations League θα τους δώσει την πολυπόθητη θέση όπως και να έχει.

ΚΑΜΑΡΑ: Η Εθνική Μαυριτανίας παίζει για την… τιμή των όπλων. Στις 13 Νοεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας ενάντια στην Ζάμπια, με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 15:00. Το τελευταίο παιχνίδι των Μαυριτανών σε αυτά τα προκριματικά θα είναι στην έδρα τους, ενάντια στην Γουινέα στις 16 Νοεμβρίου στις 21:00.

To Top