ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει τον Μάνο, διαχείριση για τον Φαμπιάνο

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις με τον Δημήτρη Μάνο να παραμένει εκτός προγράμματος, λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί.

Ιδιαίτερες οι μέρες προετοιμασίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και των απουσιών.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν την δυσκολία της αποστολής, δεν θα έχουν στην παρούσα φάση τους διεθνείς, όμως ξεκινούν την προετοιμασία για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών δεν θα συμμετάσχουν οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν (εθνική Σουηδίας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας), Τζέιμς Τζέγκο (εθνική Αυστραλίας) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (εθνική Μαυριτανίας).

Αυτή την στιγμή υπάρχει το πρόβλημα που ακούει στο όνομα του Δημήτρη Μάνο να παραμένει εκτός προπονήσεων, εξαιτίας της βακτηριακής λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί. Όπως έγινε γνωστό στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Επίσης, είναι και το θέμα του Φαμπιάνο, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση του λόγω της ευαισθησίας που έχει στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή, παράλληλα με το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

To Top