Μισιρλής: “Οι 8 βασικές θέσεις μου για τον Άρη”

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της Λέσχης (11 Μαΐου) έχει ξεκινήσει. Το PRESSARIS θα φιλοξενήσει τις θέσεις των υποψηφίων, εφόσον τηρούνται οι στοιχειώσεις κανόνες ευπρέπειας και δεοντολογίας.

Από σήμερα, μέχρι και την 10η Μαΐου, μια μέρα πριν τις εκλογές, το PRESSARIS δίνει βήμα στους υποψήφιους για την Κοινωνία Μελών Άρη, προκειμένου να εκφράσουν θέσεις, απόψεις, προβληματισμούς. Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τις θέσεις και τα σχόλια τους στο [email protected], προκειμένου να τις δημοσιεύσουμε.

Παρακάτω παραθέτουμε τις θέσεις του Άγγελου Μισιριλή:

Οι θέσεις μου είναι αυτές που θα προσπαθήσω να υλοποιήσω σε περίπτωση που ο Aρειανός λαός με τιμήσει με την ψήφο του.

1ον σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, την εκκλησία την ΚΜΑ, τον ΑΣ Άρης να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό παντοπωλείο όπου θα μπορούμε να στηρίξουμε άπορες οικογένειες – ανέργους –άνεργες (ρουχισμό, φάρμακα, τρόφιμα).

2ον να φέρνουμε δημοτικά σχολειά σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι όταν παίζει ο Άρης μας και να τα φιλοξενούμε στο γήπεδο μας προσφέροντας στους νεαρούς μαθητές και νεαρές μαθήτριες την ευχαρίστηση να βλέπουν τον Άρη μας (έτσι θα δημιουργήσουμε μια νέα γενιά κιτρινόμαυρων οπαδών.

3ον ένα μουσείο του Άρη επιτέλους σε χώρο που θα μας παραχωρήσει ο ΑΣ Άρης όπου επιτέλους θα μπορεί όλος ο κόσμος να επισκέπτεται το μουσείο του Άρη… (σχολειά, γονείς, οπαδοί φίλαθλοι) ώστε έτσι να μάθουν την ιστορία του Άρη.

4ον Σε συνεργασία με ΠΑΕ Άρης, ΚΑΕ, ΤΑΠ και ΑΣ να μπορούμε να βοηθάμε με υλικοτεχνική υποδομή ομάδες που μπροστά θα φέρουν το όνομα Άρης π.χ Άρης Πρώτης Σερρών, ώστε επιτέλους να μπορέσουμε να δικτυωθούμε για αρχή τουλάχιστον στην Μακεδονία.

5ον ο Άρης έχει την τύχη να μαζεύει στο γήπεδο τουλάχιστον ένα 40% γυναίκες αυτό που μπορεί να κάνει η ΚΜΑ είναι να διοργανώνει βραδιές για Αρειανές γυναίκες στο σπορτς καφέ με ειδικές τιμες.

6ον να επαναφέρουμε επιτέλους τις δεύτερες ώστε όλος ο κόσμος του Άρη να μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του να ανταλλάσει ιδέες και φυσικά να ακούει απο τους επισήμους φορείς τα νέα για την αγαπημένη μας ομαδα.

7ον μπορούμε έχουμε κ την τεχνογνωσία αλλά κ την υλική υποδομή κ τους κατάλληλους ανθρώπους να στήσουμε άμεσα το aris f.c t.v.

8ον τράπεζα αίματος για όλο τον κόσμο ώστε έτσι για ακόμη μια φορά να αποδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του Αρειανού…
Ο Άρης των 100 ετών έχει αποδείξει στα βάθη της ιστορίας ότι είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που έχει στις τάξεις του οπαδούς φιλάθλους συμπαθούντες απο όλα τα κοινωνικά στρώματα το σύνθημα μας είναι ένα κ μοναδικό όλοι μαζί μπορούμε κ θα πετύχουμε.
Με τιμή Μισιρλής Άγγελος υποψήφιος ΚΜΑ”

To Top