Μπαμπαλιούτας: “Να κάνουμε μια νέα αρχή”

Την επιστροφή στις νίκες θέλουν αύριο το απόγευμα στις 18:00 στη Μίκρα οι παίκτες του Αρη, οι οποίοι υποδέχονται τον Μίλωνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Γιάτση, είναι το ότι υπολογίζονται κανονικά οι Γιάννης Κυριακίδης και Δημήτρης Ωρολογάς, σε αντίθεση με τον Θόδωρο Μποζίδη, ο οποίος παραμένει εκτός.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση με τον Μίλωνα, ο λίμπερο των «κίτρινων», Λάμπης Μπαμπαλιούτας, τόνισε σχετικά: «Μετά και τις επιστροφές των τραυματιών, θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει αύριο στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, που είναι, άλλωστε, ο στόχος μας. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, αλλά όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου με μία θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, βάσει βαθμολογίας, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσεις», για να προσθέσει: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δουλέψαμε σκληρά όλοι την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη».

Τέλος, ο έμπειρος παίκτης του Αρη απήυθηνε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ώστε να έρθει στη Μίκρα και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιάτση: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να κάνουμε μία καινούρια αρχή, αλλά και να καλύψουμε όσο μπορούμε το χαμένο έδαφος».

To Top