Μπαμπαλιούτας στο PRESSARIS: “Μια συγνώμη στον κόσμο του Άρη”

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε στο PRESSARIS μια μέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έδωσε τις δικές του απόψεις για την ανατροπή και την ήττα…

Της Βέτας Κουκουντσή

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τον στόχο της για την 17η αγωνιστική της volleyleague. Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά και έφτασε κοντά στο να «κλειδώσει» την νίκη στο τρίτο σετ  και να μπει ξανά σε τροχιά τετράδας της βαθμολογίας, παρόλα αυτά λύγισε από την κούραση και έχασε στο τάι μπρέικ, κάνοντας πολλά λάθη.

Λάμπη, ξεκινήσατε δυναμικά, αλλά στο τέλος δεν καταφέρατε να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι έφταιξε;

Το παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς με τον Ολυμπιακό. Ενώ είχαμε το προβάδισμα 2-0 στα σετ δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο τρίτο σετ και λόγω αυτού έπεσε η ψυχολογία μας και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Υπήρχε και η κούραση και δυστυχώς δεν πήραμε την νίκη…

Υπήρξαν στιγμές «εκρήξεων» για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ποιο είναι το σχόλιο σου για το γεγονός;

Η διαιτησία σήμερα δεν νομίζω πως έπαιξε κάποιο ρόλο. Μερικά λάθη δεν είναι ικανά να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Ο στόχος που θέτει πλέον η ομάδα για την συνέχεια ποιος είναι;

Πλέον έχουμε απομακρυνθεί από την τετράδα παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο τις νίκες στις επόμενες αγωνιστικές και το να χάσουνε βαθμούς οι αντίπαλες ομάδες.

 Ο κόσμος της ομάδας «φώναξε» παρών και στο σημερινό παιχνίδι. Πως λειτούργησε αυτό για εσάς;

Ο κόσμος δίνει το παρών και στηρίζει την ομάδα  στα «δύσκολα» παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε που ήταν και πάλι μαζί μας και του χρωστάμε ένα συγνώμη που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

 

To Top