Μπενζεμά: «Ο Μπαπέ ήθελε να λάμψει αλλά είναι ακόμα νέος για να το κάνει»

Ο Καρίμ Μπενζεμά θέλησε να παρηγορήσει τον Κιλιάν Μπαπέ για τον αποκλεισμό της ομάδας του, τονίζοντας πως έχει ακόμα χρόνια μπροστά του για να λάμψει.

Η Ρεάλ χάρη στο χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά έκανε την ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στο τέλος πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Champions League.

Οι Παριζιάνοι μπορεί να άνοιξαν το σκορ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά στο τέλος μίλησε η κλάση και η εμπειρία του Καρίμ Μπενζεμά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 34χρονος στράικερ των Μαδριλένων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του Μπαπέ, τονίζοντας ωστόσο το πόσο στενοχωρημένος ήταν ο νεαρός επιθετικός των Παριζιάνων με τον αποκλεισμό της ομάδας του.

«Ο Κιλιάν ήταν απογοητευμένος μετά το παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό, ήθελε να λάμψει όπως πάντα. Αλλά είναι νέος, έχει αρκετό χρόνο για να το κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά στo RMC ο Μπενζεμά για τον Μπαπέ, του οποίου του συμβόλαιο με τους Παριζιάνους, ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

 

To Top