Μπουζάνης: “Με τους φανταστικούς μας οπαδούς, ώρα για νίκη και στην έδρα μας”!

Τη θετική αύρα των δύο συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα και την προσωπική του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, υπογραμμίζει ο Ντιν Μπουζάνης. Ο ομογενής τερματοφύλακας σέβεται τον Πλατανιά, θέλει τη νίκη για τη δική του ομάδα και σχολιάζει την αποχώρηση του Θόδωρου Κάντα από τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων των κιτρίνων.   

Aναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

-Ντιν, η ψυχολογία στον Αρη είναι καλή, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες. Πως περιμένεις το ματς με τον Πλατανιά;
« Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό με τον Πλατανιά. Εχουμε καλό κλίμα, μπαίνουμε με καλή διάθεση και αυτό οφείλεται στον προπονητή μας, ο οποίος έφερε μια νέα φιλοσοφία και μια θετική αύρα στην ομάδα».

-Ο Αρης έχει να κερδίσει πολύ καιρό στην έδρα του. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο, έστω και σαν σκέψη;
« Εχουμε φανταστικούς οπαδούς οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και το σημαντικό δεν είναι να κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν, αλλά το τι θα γίνει τώρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

-Σε καλή κατάσταση δεν είναι ο Πλατανιάς, όμως. Τι εικόνα έχεις για την ομάδα της Κρήτης;
« Πρέπει να σεβόμαστε κάθε ομάδα, ακόμα κι αν είναι τελευταία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον Πλατανιά, να δούμε τι ομάδα είναι και το πώς θα τον κερδίσουμε».

-Ο ανταγωνισμός με τον Διούδη πως εξελίσσεται;
« Για μένα ο Σωκράτης είναι ένας πολύ καλός νεαρός τερματοφύλακας που παίζει πολύ καλά. Ωστόσο, κι εγώ είμαι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, έχοντας παίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια και αυτό που μ΄ ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα και να βρεθώ στη θέση νούμερο ”1”. Από εκεί και πέρα έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Σωκράτη και συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

-Ένα σχόλιο για την αποχώρηση του κ. Κάντα από τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων;
« Για μένα ο κ. Κάντας είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής τερματοφυλάκων. Δούλεψα πολύ καλά μαζί του. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα υπάρχουν αλλαγές, χωρίς τίποτα να είναι σταθερό. Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι καλή συνέχεια. Τώρα έχουμε έναν καινούριο προπονητή (σ.σ Σ. Αϊβαλιώτης), ο οποίος φαίνεται πολύ καλός και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

To Top