Νάτσο: «Εκνευριστικό που δεν έπαιζα, θέλω να παίξω ξανά»!

 

Ο Νάτσο Γκαρσία βρίσκεται στη Βολιβία, κάνει διακοπές και βλέπει το μέλλον του… Σε αυτό, προφανώς δεν βλέπει τον… Άρη!

Ο Βολιβιανός μέσος, με δηλώσεις στα μέσα της ενημέρωσης της χώρας του, τόνισε ότι σκέφτεται σοβαρά την προοπτική του… επαναπατρισμού του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να ζητήσει από τη διοίκηση των κίτρινων ακόμη και να λύσουν τη συνεργασία τους!

«Δεν έχω αγωνιστεί εδώ και καιρό, σχεδόν εδώ κι ένα χρόνο. Υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα. Για μένα είναι εκνευριστικό, γιατί όλοι οι άλλοι παίκτες υπολογίζονται κανονικά, αλλά εγώ όχι και το μόνο που θέλω είναι να αγωνιστώ ξανά» τόνισε ο Νάτσο Γκαρσία και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες σε οικονομικό επίπεδο, για το λόγο αυτό είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στη Βολιβία. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Άρη, αλλά τα πράγματα είναι περίπλοκα».


Ο Νάτσο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε πέρσι ούτε ένα λεπτό για πολλούς και διάφορους λόγους, αποκάλυψε επίσης ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες της Βολιβίας: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση, αλλά ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στη Βολιβία. Θέλω να παίξω μπάλα, είμαι 100% σε καλή κατάσταση για να αγωνιστώ και θέλω να βοηθήσω την εθνική ομάδα. Αλλά καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο από τη στιγμή που έχω τόσο καιρό να λάβω μέρος σε αγώνα».

To Top