Νίκος Παπαδόπουλος: «Λασπολογίες τα περί προβλήματος με ΙΚΑ και εφορία»

Αποκαλυπτικός και καυστικός ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στον «Άρης FM 92,8» για τα κακόβουλα σχόλια που έχουν εκτοξευθεί σε βάρος της διοίκησής του, απευθύνοντας παράλληλα στους φιλάθλους το μήνυμα να στηρίξουν την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Αρχικά τοποθετήθηκε για τον προγραμματισμό του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. «Παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, παρά την κρίση που υπάρχει στην κοινωνία και στον αθλητισμό, εμείς ως ερασιτέχνης Άρης δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφορία και το ΙΚΑ και όσοι θέλουν να το δημιουργήσουν είναι είτε εχθροί του Άρη, είτε κάνουν κακόβουλη κριτική, είτε λασπολογούν», είπε και συνέχισε αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα στο χώρο του αθλήματος:

«Πρέπει να σκεφτούμε πως και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχουν οικονομικά προβλήματα, άρα σκεφτείτε τι γίνεται και με το βόλεϊ. Ο Άρης πρέπει να έχει μία καλή και αξιόπιστη ομάδα, όπως και έγινε το καλοκαίρι. Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι να παίξουμε με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο. Δεν θέλω να επεκταθώ στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, όπως και άλλες ομάδες. Μπορεί να δημιουργείται η αίσθηση της έλλειψης ισονομίας, αλλά εμείς κοιτάζουμε να θωρακίσουμε τη δική μας ομάδα. Κοιτάζουμε τι συμβαίνει γύρω μας και θα λάβουμε τα μέτρα μας αν διαπιστώσουμε ότι θίγονται τα συμφέροντα του Άρη. Να είναι σίγουρος ο κόσμος και πιστεύω ότι θα έρθει και θα βοηθήσει σε μία σημαντική μέρα για μας. Ελπίζουμε να το ‘χτυπήσουμε’ το παιχνίδι».

Όσον αφορά τα διαρκείας, απεύθυνε το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να κάνω κάλεσμα στον κόσμο. Είμαστε μία καλή ομάδα. Δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Γυρίσαμε στο ιστορικό Αλεξάνδρειο, είναι πιο μεγάλο το γήπεδο, όμως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται. Το ποσό των 25 ευρώ είναι μικρό αλλά ακόμα κι αυτό θα το δώσουν κάποιοι από το υστέρημά τους για να πάρουν εισιτήριο διαρκείας. Μακάρι να έρθουν, τους θέλουμε όλους».

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε και για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, που απέχει κάτι παραπάνω από δύο χρόνια: «Τα 100 χρόνια είναι πολύ κοντά. Ο καθένας μπορεί να καταθέσει ότι δημιουργική ιδέα έχει. Μέσω της ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Άρη. Μπορούμε να ενημερωθούμε από άλλες ομάδες μεγάλε που έχουν γιορτάσει όμως μπορεί ο κάθε Αρειανός να καταθέσει τις προτάσεις του».

Εξάλλου, για το θέμα του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή της Θέρμης, είπε: «Γίνονται κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάποιες κινήσεις για έναν χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Προσπαθούμε συνεχώς κι ο κ. Αθανασιάδης και ο κ. Ζαμπέτας, υπάρχουν κάποιες ζυμώσεις, όμως ακόμα είναι δύσκολο, ωστόσο είναι πρωτεύον και υπάρχει στο μυαλό μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι, ώστε να μη γυρίσει μπούμερανγκ».

Για την εμπορική εκμετάλλευση του «Κλ. Βικελίδης» και του περιβάλλοντα χώρου, ανέφερε: «Δεν είναι μόνο το γυμναστήριο και η πισίνα, ώστε να έχουμε έσοδα. Κάτω από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» υπάρχουν τέσσερα κλειστά γυμναστήρια. Υπάρχουν αθλητικές κυψέλες, γίνεται σοβαρή δουλειά και ανήκουν όλα στον Άρη. Τα συντηρεί ο Άρης. Εμείς έχουμε τέσσερα ιδιόκτητα γυμναστήρια. Υπάρχει κόστος. Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά, ασχολούνται αθλητές του συλλόγου με δημιουργικά πράγματα και όχι με κάτι άλλο. Είμαστε πολύ ευτυχείς».

Τέλος, για το ρόλο του Ερασιτέχνη και το σκοπό των εκάστοτε ενεργειών του υπογράμμισε: «Ο Ερασιτέχνης Άρης είναι ο λαός του Άρη. Υπάρχουν τόσα άτομα που ασχολούνται με τον Άρη ανιδιοτελώς, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα. Είναι σπουδαίο όλο αυτό. Μας κάνει όλους ιδιαίτερα χαρούμενους που πολλά παιδιά και νεαροί αθλητές, αν μη τι άλλο μεγαλώνοντας θα γίνουν Αρειανοί».

To Top