Ναι από Σανκαρέ, το σκέφτεται ο Ούμπιντες

Στον Άρη περιμένουν την Τρίτη να «τρέξουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, άρα και σε αυτην τον Σανκαρέ, Ούμπιντες για να προχωρήσουν στην τελική ευθεία την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι και με τους δυο σε ανοιχτή γραμμή.

Η περίπτωση του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ μοιάζει πιο εύκολη. Ο Σενεγαλέζος αναμένεται να ντυθεί στα κίτρινο μόλις δικαιωθεί στη προσφυγή που κατέθεσε εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, είτε όταν η ομάδα της Θεσσαλίας υποβιβαστεί και με τη… βούλα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 
Ο ίδιος ο Σανκαρέ έχει πει το… «ναι» και είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη, μια και υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον Άρη πλήρης ταύτιση απόψεων σε οικονομικό επίπεδο. Εφόσον μπουν οι υπογραφές αυτό θα γίνει σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ή τριών ετών.

Την ίδια ώρα σε ότι αφορά τον Χαβιέ Ούμπιντες, ο Αργεντινός είναι θετικός, αλλά το… σκέφτεται στο να φορέσει τα κίτρινα. Ο λόγος είναι ότι μιλά και με άλλους συλλόγους, με τον Άρη να μην έχει την παραμικρή πρόθεση να μπει σε μια διαδικασία πλειστηριασμού.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν από την ερχόμενη Τρίτη κι έπειτα…

 

To Top