“Να είμαστε έτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Ο Κώστας Χαρίσης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη και τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον “Αρένα” αρχικά είπε για το φιλικό με τα Τρίκαλα όπου ο Άρης έχασε με (59-57): «Σίγουρα κάθε ομάδα διαμορφώνει το πρόγραμμα  με βάση τα δικά της πιστεύω. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε δώσει σκληρά φιλικά και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τον ΠΑΟΚ. Ήταν καθαρά θέμα κούρασης. Δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να φρεσκάρουμε λίγο τα πόδια μας».

Για να προσθέσει: «Μία ομάδα που χτίζεται με βάση τα νιάτα θα κάνει πολλά λάθη. Νομίζω ότι υπάρχει θέληση, κουράγιο, όρεξη από τα νέα παιδιά και μπασκετική νοημοσύνη ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ο προπονητής είναι τελειομανής και θεωρώ ότι αρκετά σύντομα θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι βγάζουμε αρκετές όμορφες φάσεις. Τρέχουμε πάρα πολύ ειδικά τα νέα παιδιά. Νομίζω ότι όταν τα βάλουμε αυτά σε ένα καλάθι βγάζουμε ένα καλό σύνολο. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα κούρασης. Σημασία έχει να γίνουμε ένα σύνολο και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Κάποιοι έχουν καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά και κάποιοι καλύτερα αμυντικά».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που είναι το ντέρμπι της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Το συζητάμε θέλουμε να εμφανίσουμε ένα καλό πρόσωπο. Υπάρχει ένα άγχος αλλά θέλω να πιστεύω ότι το περισσότερο άγχος είναι από τον ΠΑΟΚ που παίζει στην έδρα του. Παλεύουμε κάθε μέρα για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν έχουμε ακόμη δει ακόμη τον ΠΑΟΚ γιατί παίζουμε απανωτά φιλικά. Οι προπονητές είμαι σίγουρος ότι έχουν αναλύσει αρκετά πράγματα».

Για την πρόσφατη εκδήλωση του μπασκετικού τμήματος όπου παραβρέθηκε και ο Νίκος Γκάλης: «Ο μοναδικός τρόπος για να σώσουμε ότι μπορούμε είναι να είμαστε μία δεμένη οικογένεια και εντός κα εκτός γηπέδου. Αν θέλει ο κόσμος να βοηθήσει, η φετινή χρονιά είναι οικογενειακή και είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν όλοι στον χορό. Μπορούν  να έρθουν το γήπεδο και να φωνάζουν είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει».

To Top