ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να συνεχίσει όπως τελείωσε… Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία με στόχο τη νέα νίκη! (20:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης παρουσιάζεται έτοιμος για την επιστροφή στη δράση για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, μετά από μια διακοπή τριών εβδομάδων και με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται τη Λαμία (20:30 – PRESSARIS LIVE) για να συνεχίσει όπως τελείωσε την 1η αγωνιστική!

O στόχος είναι ξεκάθαρος για τον Άρη, προκειμένου να παρουσιάσει μια ομάδα αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο στα πλέι οφ, αλλά και να είναι πανέτοιμη στον τελικό της 18ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δύο… εκπλήξεις περιλάμβανε η αποστολή του Άρη με τον Φραν Βέλεθ και τον Άλβαρο Σαμόρα να μένουν εκτός, όχι αναίτια όμως. Ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.  Από την άλλη ο νεαρός Κοσταρικανός επιθετικός επέστρεψε μόλις την Παρασκευή από την πατρίδα του όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Σαμόρα έκανε μόνο μία προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους, ενώ είχε στην… πλάτη του και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής. Όπως ήταν λογικό, ο Άκης Μάντζιος του έδωσε χρόνο ξεκούρασης.

Η αποστολή της ομάδας του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντd, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Προβλήματα για την Λαμία δεν υπάρχουν με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει πλέον στη διάθεσή του τόσο τους τραυματίες (στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ ήταν τραυματίες) Ζόραν Τόσιτς και Ρούμπεν Μαρτίνεθ, ενώ έχουν επιστρέψει και οι τρεις διεθνείς Σλίβκα, Κοντονίκος και Κοσέλεφ.

Διαιτητής: Περράκης (Χριστάκογλου, Κομισοπούλου, 4ος Πουλικίδης, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνου)

To Top