Νοκ άουτ και ο Περόνε, ξεκινά βασικός ο Λέντσε

Ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός για τον Σάκη Τσιώλη έκρυβε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης. Ο Εμάνουελ Περόνε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, μεταφέρθηκε για εξετάσεις και τέθηκε εκτός μάχης από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος προοριζόταν για βασικός από τον Τσιώλη στην αναμέτρηση με τους κίτρινους, αποχώρησε από την προπόνηση και μεταφέρθηκε σε διαγνωστικό κέντρο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, κατόπιν συνεννοήσεως με τον ποδοσφαιριστή και τους γιατρούς, ο Αργεντινός δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη, με τον Τσιώλη να έχει πλέον την επιλογή του Λέντσε για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ούγγρος θα είναι για ακόμη μια φορά στο βασικό σχήμα των Αρκάδων, αφού ο Περόνε δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

To Top