Ξέσπασμα για τους χούλιγκαν του Ηρακλή: «Να ζουν σε στάβλους, είναι ζώα»!

Πολύ σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου για τους χούλιγκαν του Ηρακλή, που του έριξαν κροτίδες και του προκάλεσαν πρόβλημα στην όραση. Ο Δημήτρης Παλιόπορτας, ο οποίος μάλιστα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά δεν έτυχε σεβασμού, δήλωσε εξοργισμένος πως τα «ζώα» που του επιτέθηκαν «πρέπει να ζουν σε στάβλους»!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Μετά την αναβολή του 5ου τελικού Ηρακλή – Φοίνικα Σύρου, ο Δημήτρης Παλιόπορτας κατήγγειλε στο gazzetta.gr επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Ο πρόεδρος του Φοίνικα υποστήριξε ότι δέχτηκε πέντε κροτίδες και μίλησε για «ζώα»: «Ναι, δέχτηκα πέντε κροτίδες, με αποτέλεσμα να θολώσει το αριστερό μου μάτι και να ζητήσω από τον γιατρό της ομάδας κολλύριο για να βάλω. Ήρθε ένας άνθρωπος της ΕΣΑΠ και με βοήθησε. Δεν τρόμαξα, ποτέ μου δεν τρομάζω, απλά ήθελα να ανοίξει κανονικά το μάτι μου.
Ως άνθρωπος με ειδικές ανάγκες δεν περίμενα πως θα έβρισκαν οι άνδρες, τα ζώα που λέω εγώ να κάνουν επίθεση σε εμένα. Εκεί βρήκαν να κάνουν το ανδριλίκι τους. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι του βόλεϊ αλλά χούλιγκαν του ποδοσφαίρου. Αυτοί πρέπει να ζουν σε στάβλους, σε σπίτια ζουν οι άνθρωποι. Ένα κορυφαίο όνομα, μια κορυφαία ομάδα όπως ο Ηρακλής, την κάνουνε ρόμπα κάποιοι επιτήδειοι. Αν αυτό είναι αθλητισμός κάνουν λάθος.
Εγώ ως πρόεδρος της ομάδας προσπαθώ και φωνάζω γονείς για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτοί εδώ μπορούν να το κάνουν; Γιατί για να τους σκοτώσουν. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν θα έφερνα σε αυτό το γήπεδο τα παιδιά μου».

Για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα και αν σκέφτεται να καταθέσει μήνυση: «Υπάρχουν αρμόδιοι για να πράξουν τα δέοντα. Η απόλυτα υπεύθυνη για το τι θα γίνει είναι η Λίγκα και μετά οι άνθρωποι του Ηρακλή. Για του ανθρώπους του Ηρακλή έχω να πω πως θα πρέπει να τους μαζέψουν γιατί θα τους καταστρέψουν. Δεν θα κάνω μήνυση κατ’ αγνώστων, δεν έχει νόημα. Αν τους έβλεπα, μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω, αλλά αν τους έπιανα στα χέρια μου θα τους έδειχνα».

To Top