Ξεκινάει η επιχείρηση-Βέροια, μια γροθιά η ομάδα!

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ο Άρης δεν έχει ούτε τον χρόνο, ούτε τη διάθεση να μείνει σε ένα παιχνίδι όπου χάθηκαν οι βαθμοί. Η σελίδα γύρισε.

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Άρη είναι ένα: νίκη με τη Βέροια τη Δευτέρα. Τα κουκιά είναι μετρημένα, η επιβίωση και η σωτηρία περνάει από την πόλη της Ημαθίας, η οποία θα… κιτρινίσει από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Από σήμερα (χθες υπήρχε ρεπό) ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τους παίκτες στο γήπεδο, αλλά και η διοίκηση θα ξεκινήσουν τη επιχείρηση-Βέροια. Το ρεπό έδωσε την ευκαιρία για ξεκούραση και θα αποτελέσει την αφετηρία για ανασύνταξη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι σε θέσεις μάχης με μάτι που… γυαλίζει. Σαν μια γροθιά. Από σήμερα η επιχείρηση-Βέροια αναμένεται να έχει πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία, ομιλίες, κατ’ ιδίαν συναντήσεις και πολύ πιθανό και «γεύμα ενότητας», το οποίο ήταν προγραμματισμένο εδώ και μέρες.

Ο στόχος ένας και μοναδικός. Να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά για να φύγει με το πολύτιμο «τρίποντο» από το γήπεδο της Βέροιας.

 

To Top