Ο κόσμος του Άρη θα είναι εκεί: «Πως δεν σ’ άφησα στα δύσκολα…»!

Η καρδιά του κόσμου του Άρη χτυπάει ακόμη πιο δυνατά, όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα με τη Βέροια. Ο κόσμος του Άρη δεν άφησε ποτέ την ομάδα. Ούτε στα δύσκολα, ούτε στα πολύ δύσκολα…

Έτσι και τώρα. Στον ρυθμό του αγώνα με την Βέροια, για τον οποίο η κιτρινόμαυρη «φλόγα» φουντώνει. Τα μηνύματα έρχονται από παντού. Από τη Θεσσαλονίκη, από την περιφέρεια, από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Το γήπεδο της Βέροιας θα μετατραπεί σε… Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό θα είναι το σκηνικό και τη Δευτέρα! Ο κόσμος του Άρη βρίσκεται σε επαγρύπνηση, είναι έτοιμος να δώσει και αυτός την δική του μάχη, όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια.

Ήδη οι συζητήσεις στις τάξεις του κόσμου για τον αγώνα στην πόλη της Ημαθίας έχουν πάρει φωτιά. Όλοι τονίζουν και κατανοούν ότι η ομάδα, οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο μια εικόνα θα υπάρχει.

Το γήπεδο της Βέροιας θα είναι κίτρινο απ’ άκρη σ’ άκρη! Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τον κόσμο της ομάδα να βρεθεί δίπλα στην αγάπη της, να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και να τους ωθήσει στη νίκη.

Την Πέμπτη θα είναι γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα. Ο Άρης έχει ζητήσει 5.000 εισιτήρια. Η Βέροια έχει φέτος ανταποκριθεί σχεδόν σε όλα τα ανάλογα αιτήματα άλλων ομάδων. Ειδικά από τη στιγμή που στον πρώτο γύρο, οι φίλαθλοι της Βέροιας ήταν παρόντες στο γήπεδο του Άρη δεν υπάρχει ούτε προσχηματικά περιθώρια άρνησης.

Ο κόσμος των κίτρινων «προθερμαίνεται». Για να κιτρινίσει τη Βέροια, να γράψει χιλιόμετρα και να τραγουδήσει το «πως δεν σ’ άφησα στα δύσκολα».

To Top