Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, η οποία διεξήχθη στο Μονακό ανέδειξε τους αντιπάλους της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, που ήταν η ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή από τις ελληνικές, τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στον 1ο όμιλο και να κληρώνονται με την περυσινή νικήτρια του Conference League Γουέστ Χαμ από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας, την Φράιμπουργκ από το 3ο και την Μπάτσκα Τόπολα από το 4ο.

Οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βρέθηκαν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, με την Ένωση να κληρώνεται να αντιμετωπίσει ΆγιαξΜαρσέιγ και Μπράιτον στον 2ο όμιλο και τον Παναθηναϊκό να πέφτει πάνω στις ΒιγιαρεάλΡεν και Μακάμπι Χάιφα στον 6ο όμιλο.

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι:

1ος όμιλος

Γουέστ Χαμ

Ολυμπιακός

Φράιμπουργκ

Μπάτσκα Τόπολα

2ος όμιλος

Άγιαξ

Μαρσέιγ

Μπράιτον

ΑΕΚ

3ος όμιλος

Ρέιντζερς

Μπέτις

Σπάρτα Πράγας

Άρης Λεμεσού

4ος όμιλος

Αταλάντα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στουρμ Γκρατς

Ράκοφ

5ος όμιλος

Λίβερπουλ

ΛΑΣΚ Λιντς

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Τουλούζ

6ος όμιλος

Βιγιαρεάλ

Ρεν

Μακάμπι Χάιφα

Παναθηναϊκός

7ος όμιλος

Ρόμα

Σλάβια Πράγας

Σέριφ Τιρασπόλ

Σερβέτ

8ος όμιλος

Λεβερκούζεν

Καραμπάγκ

Μόλντε

Χάκεν

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο Conference League

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το νεοσύστατο Europa Conference League στη Νιόν της Ελβετίας, μέσω της οποίας οι Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και έμαθαν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Άρης, εφόσον περάσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο τον νικητή του Κουόπιο (Φινλανδία) – Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), ενώ αντίστοιχα η ΑΕΚ, αν περάσει τη Βελέζ, θα παίξει με τον νικητή του Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία).

Ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στον τρίτο προκριματικό, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) και Μποχέμιανς (Ιρλανδία).

Τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου, είναι προγραμματισμένα για τις 5 Αυγούστου (πρώτοι αγώνες) και 12 Αυγούστου (δεύτεροι αγώνες).

To Top