ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη θέλει τον Αρίμπας ο Άρης μέχρι την Τετάρτη

Θέμα ημερών αποτελεί πλέον η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αρίμπας στον Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου ο παίκτης να είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τετάρτη.

Η μεταγραφή του 32χρονου Ισπανού στόπερ στους «κιτρινόμαυρους» θεωρείται δεδομένη, όπως ανέφεραν και τα ισπανικά ΜΜΕ, και οι άνθρωποι της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο παίκτης να βρίσκεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη και (ενδεχομένως) στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχωρεί αύριο για το Καζακστάν.

Τονίζεται πως ο Αρίμπας έκανε προπονήσεις μέχρι τώρα με την Οβιέδο, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Άρης μέχρι και μία μέρα πριν το πρώτο ματς με την Αστάνα μπορεί να κάνει αλλαγές στη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA για το Conference League.

Μια ομάδα μπορεί να κάνει έως δύο αλλαγές παικτών, καταθέτοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο βράδυ προ του πρώτου αγώνα της σειράς και στην προκειμένη περίπτωση μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουλίου, πριν από τη σέντρα με την Αστάνα.

Με την επικείμενη, πάντως, μεταγραφή, του Αρίμπας, ο Άρης έχει μια συμπληρωμένη τετράδα στα στόπερ μαζί με τους Δεληζήση, Μπεναλουάν και Φαμπιάνο, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Ασλανίδης.

To Top