“Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα έχουν πισωγύρισμα”

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδων. Μίλησε για τις δύσκολες αποφάσεις, που πρέπει να πάρει η ομάδα και την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι νυν διοικούντες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για το πού θα αγωνιστεί η ομάδα του Άρη: “Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και το αύριο προβληματίζει και φοβίζει τους οπαδούς της ομάδας. Πρέπει να δρομολογηθεί σύντομα μια συνάντηση οικονομικά επιφανών ατόμων από την Αρειανή οικογένεια ώστε να εκφραστούνε δυνατότητες και προτάσεις για τα συμφέροντα του συλλόγου με την προοπτική για έναρξη και αναβάθμιση της ομάδας με σχεδιασμό και προγραμματισμό. Επειδή ανησυχώ προσωπικά για το αύριο της ομάδας έχω επαφή με ανθρώπους που πιστεύω πως μπορούν να βοηθήσουν στην σημερινή κατάσταση σαν μπροστάρηδες. Νομίζω ότι κάνανε μια συνάντηση τέτοια που θα δώσει το έναυσμα για την απαρχή της αναγέννησης της ομάδας. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Θα πρέπει ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του, τις προτάσεις του γιατί θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την Αρειανή οικογένεια που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού και με βουβό πόνο. Αυτά που προανέφερα πρέπει να γίνονται πάντα με παρουσία δικηγόρων ώστε οι αποφάσεις να είναι ιδανικές και χωρίς παγίδες. Πρέπει να υπάρχει μια ομάδα. Είναι μεγάλα τα προβλήματα. Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα έχουν πισωγύρισμα. Για την Γ’ εθνική θα εξαφανιστούν όλα τα τμήματα υποδομής. Τα παιδιά αυτά μπορούν να φύγουν από τον σύλλογο. Μετά είναι τα νομικά και αν έχεις απαιτήσεις από τους πιστωτές. Εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει αν δεν έχω γνώμες, αντιθέσεις και προτάσεις. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε πρόταση αλλά να δούμε και τους κινδύνους. Πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός και ένας σχεδιασμός”.

Για το αν μιλάει για τον Άρη με τον Γιάννη Ιωαννίδη, στου οποίου το ψηφοδέλτιο συμμετέχει: “Με τον Γιάννη συζητάμε και τον έχουν απασχολήσει πάρα πολύ τα θέματα του Άρη, όπως έχουν απασχολήσει και εμένα. Εγώ μπήκα στον άγνωστο για μένα χώρο αυτό, με την προτροπή του Γιάννη Ιωαννίδη, επειδή δεν είχε στους υποψήφιους άνθρωπο του αθλητισμού, με την προοπτική να μπορέσω να βοηθήσω στο κομμάτι του αθλητισμού, κάτι που γνωρίζω πολύ καλά στην πόλη και την περιφέρεια. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγαπάνε τον αθλητισμό, ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις και ιδιαίτερα η οικογένεια του Άρη να με τιμήσουν με την ψήφο τους για την προσφορά μου στον αθλητισμό. Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Βρίσκω ανταπόκριση από τον κόσμο, που έχει πολλά προβλήματα…”.

To Top