ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι δηλώσεις του Καστρίτη κρύβουν μια (πικρή) αλήθεια

Όσο κι αν μπορεί να διαφωνεί ο καθένας με όσα δήλωσε χθες ο Γιάννης Καστρίτης για την προσπάθεια και την απόδοση της ομάδας του μέσα στο γήπεδο, στο τέλος της ημέρας, θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη έχει να διαχειριστεί τρία δεδομένα. Την περιορισμένη ποιότητα του ρόστερ. Το γεγονός ότι δεν μπορεί αυτό το ρόστερ να βελτιωθεί με αλλαγές λόγω του απαγορευτικού μεταγραφών. Την βαθμολογική θέση της ομάδας του.

Αν δεν στηρίξει με κάθε τρόπο αυτούς τους παίκτες, την δεδομένη περίοδο, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, μόνο χειρότερα μπορεί να πάει ο Άρης.

Αυτό άλλωστε κάνει και ο κόσμος της ομάδας. Έχει αντιληφθεί πλήρως τι συμβαίνει και στηρίζει με κάθε τρόπο, σε κάθε γήπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει και με τον Προμηθέα και με την Κύμη και με το Ρέθυμνο, στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Δεν είναι ώρα ούτε για κριτική, ούτε για αποστροφή. Ο Άρης παρότι έχει χάσει τέσσερα σερί παιχνίδια παραμένει σε ασφαλή θέση σε ότι αφορά το χειρότερο σενάριο φέτος, αλλά χρειάζεται μια νίκη ακόμα. Δεν μπορεί να μη δεν τη βρει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του, αλλά αυτή είναι και η “παγίδα”.

Πρέπει παντού να πάει και να παίξει για τη νίκη. Οπουδήποτε. Η ομάδα έχει έξι ευκαιρίες για να βρει την ηρεμία του και να δώσει τέλος σε άλλη μια μαρτυρική χρονιά, αλλά για να το κάνει θέλει τους πάντες δίπλα της. Κι αυτό είναι που θα συμβεί στο τέλος…

To Top