Οι (θεωρητικά) “ρεζέρβες” έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Αγγέλου!

Το μεγάλο κέρδος του Άρη πέρα από τη νίκη στο ματς με τον ΚΑΟΔ είναι ότι αποδείχτηκε πως γίνεται δουλειά “πίσω”, στις προπονήσεις, στην διάρκεια της βδομάδας. Ο Άρης έπαιξε χωρίς τρεις βασικούς τους παίκτες (Πάσαλιτς, Πελεκάνος, Χαρίσης) και κατάφερε να κερδίσει, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν αποτελούσαν βασικό κορμό στην ομάδα.

Στο ξεκίνημα στης χρονιάς ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν βοηθητικός. Ο Τάσος Δήμας παίκτης που κυρίως βοηθούσε στις προπονήσεις, το ίδιο και ο Σπύρος Μούρτος. Στην πορεία της χρονιάς οι τρεις από τους τέσσερις αναβαθμίστηκαν, έγιναν παίκτες με συγκεκριμένο ρόλο, έδωσαν λύσεις στην ομάδα και έπεισαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Εσχάτως, με τον τραυματισμό του Πάσαλιτς, κέρδισε λεπτά συμμετοχής και ο Τάσος Δήμας.

Στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ οι τέσσερις παίκτες που ήταν στην κλίμακα του ρόστερ ο 9ος, 10ος, 11ος και 12ος παίκτης, δηλαδή αυτοί που θεωρητικά έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής είχαν συνολικά 50 λεπτά συμμετοχής από τα 200 όλης της ομάδας. Το 40% του χρόνου συμμετοχής μοιράστηκε σε παίκτες που δεν είναι πρωταγωνιστές, αλλά όλοι τους κατάφεραν να προσφέρουν πολλά, ικανοποιώντας τον προπονητή τους και φυσικά τους φιλάθλους.

 

To Top