ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Ορεξάτος» και ουσιαστικός ο Αγγέλου

Ο Γιώργος Αγγέλου ήταν ο μοναδικός παίκτης του Άρη για τον οποίο δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα μέχρι χθες, καθώς είναι ο μοναδικός που αποκτήθηκε από την Α2 και ως εκ τούτου δεν είχε την προβολή των υπόλοιπων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Ωστόσο, έδειξε με το… καλημέρα στο κοινό του Άρη πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στους τομείς που μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και σίγουρα ήταν η ευχάριστη έκπληξη μέσα στο παιχνίδι.

Όπως παραδέχτηκε και ο κόουτς Αγγέλου, ο παίκτης-γιος του ήταν εκείνος που μαζί με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και τον Δημήτρη Φλιώνη κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα και να βοηθήσουν τον Άρη να φτάσει στην επικράτηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος σκόραρε συνολικά 11 πόντους, ήταν εκείνος που με τα τρία του τρίποντα από το 28’ μέχρι το 34’ κράτησε ζωντανό τον Άρη, την στιγμή που η IBB είχε προηγηθεί ακόμα και με 10 πόντους (46-56).

Σαφώς και πρόκειται μόνο για ένα μικρό δείγμα γραφής τόσο για ομαδικά όσο και για ατομικά συμπεράσματα, όμως συνολικά ο 24χρονος γκαρντ παρουσιάστηκε «ορεξάτος» και παράλληλα αποτελεσματικός. Βοήθησε με το μακρινό του σουτ, δε φοβήθηκε να πάρει προσπάθειες δείχνοντας αυτοπεποίθηση και διάβασε σωστά το παιχνίδι σε αρκετές φάσεις, μοιράζοντας την μπάλα εκεί που έπρεπε.

Η ενέργεια του ήταν φανερή στο παιχνίδι για όσο αγωνίστηκε κάτι στο οποίο στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως αυτό θα είναι πάντα το στοιχείο που δε θα απουσιάζει -τουλάχιστον από τα παιχνίδια με τη Διναμό- από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

To Top