ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οταν ο speedy Ντάνιελ Λάρσον ήταν στους ήρωες της Μάλμε (photos)

Η εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Σουηδός του Αρη Ντάνιελ Λάρσον και η ιστορία του 2010 όταν η παρέα Λάρσον, Μολίνς και Ντουρμάζ έδινε το Πρωτάθλημα στη Μάλμε, έδωσε την αφορμή στο σάιτ της Nova να κάνει μια σχετική αναδρομή…


Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Διαβάστε εδώ:

Ο Ντάνιελ Λάρσον είναι ένας από τους παίκτες σημεία-αναφοράς του Αρη στη μεσοεπιθετική του γραμμή καθώς μαζί με Φετφατζίδη, Γκάμα και Ιντέγε, σχηματίζουν μια τετράδα που έχει βρει αγωνιστική συνοχή μέσα στο γήπεδο. Ο Σουηδός επιστρέφει στις γεμάτες σεζόν καθώς μέχρι τώρα έχει 32 παιχνίδια με 5 γκολ και 7 ασίστ, συνολικά στην αγωνιστική περίοδο.

Ο Λάρσον

Προσφάτως σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports, είχε ερωτηθεί για το αν αυτή η σεζόν που κάνει του θυμίζει κάποια από τις προηγούμενες. Δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας πως ό,τι έχει περάσει είναι στο παρελθόν. Ο ίδιος πάντως ήταν ένας από τους ήρωες της Μάλμε όταν το 2010 πανηγύριζε το Πρωτάθλημα στη Σουηδία.

Η Μάλμε

Ο Λάρσον ήταν μέλος μιας παρέας που, μεταξύ άλλων, είχε και παίκτες γνώριμους στο ελληνικό κοινό από τη θητεία τους στην Ελλάδα.

Ο Λάρσον

Εκεί ήταν ο Ντουρμάζ (έπαιξε στον Ολυμπιακό) εκεί ήταν και ο Μολίνς που έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Στη σεζόν του Πρωταθλήματος και οι τρεις ήταν σε πρώτο επίπεδο επιλογών.

Ο Μολίνς

Ο Λάρσον είχε 29 παιχνίδια και 10 γκολ. Ο Μολίνς είχε 28 παιχνίδια και 7 γκολ. Ο Ντουρμάζ είναι 27 παιχνίδια και δύο γκολ.

Ο Ντουρμάζ

Αργότερα στη Μάλμε θα πάει και ο Ολσεν, ο τερματοφύλακας που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Ο Λάρσον θα παίξει για λίγο μαζί του γιατί τον χειμώνα του 2013 θα πάει στη Βαγιαδολίδ και στην Primera Division.

Ο Λάρσον

Για τη Μάλμε, με έτος ίδρυσης το 1910, η χρονιά του 2010 ήταν -προφανώς- ξεχωριστή. Συμπλήρωνε 100 χρόνια από την ίδρυσή της και συνδύασε την επετειακή χρονιά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Προπονητής ήταν ο Ρόλαντ Νίλσον που μετά, πήγε στην Κοπεγχάγη.

Ο Λάρσον

Μετά το Πρωτάθλημα, η Μάλμε έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκλεισε τη Ρέιντζερς (στην εκτός έδρας νίκη της με 1-0, το γκολ του πέτυχε ο Λάρσον από όπου και η παραπάνω φωτογραφία) αποκλείστηκε στη συνέχεια από τη Δυναμό Ζάγκρεμπ.

Στον Λάρσον κάποιες αναφορές στον Τύπο γίνονταν με το προσωνύμιο “speedy” για τα ταχύτητά του. Το 2009 είχε βάλει 11 γκολ στο Πρωτάθλημα, το 2010 έβαλε 10 και επί της ουσίας “έχτισε” το όνομά του για να έρθει, αργότερα, η μετεγγραφή στην Ισπανία και στη Βαγιαδολίδ.

To Top