Ο Άρης εξετάζει τον Μαμουτού Ντιαρά!

Ο Άρης προσπαθεί να βρει την πιο κατάλληλη λύση για να καλύψει την θέση του φόργουορντ. Ο Βλάντο Πέτροβιτς παραμένει στη λίστα, όμως οι κίτρινοι ψάχνουν για κάτι καλύτερο. Αυτό το κάτι… καλύτερο ίσως είναι ο Μαμουτού Ντιαρά, 31χρονος φόργουορντ που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Ο Μαμουτού Ντιαρά είναι παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά του Νέστορα Κόμματου. Είναι 2,00μ. με καλό περιφερειακό σουτ, μπορεί να παίξει με ευκολία και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και είναι ελεύθερος τη δεδομένη στιγμή.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Σολέ, η οποία συμμετείχε στην Ευρωλίγκα, όμως δεν είχε καλά νούμερα. Στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε 3,3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 27 αγώνες, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 2,2 πόντους και 1,1 ριμπάουντ σε 10 παιχνίδια. Η περσινή χρονιά του ήταν η χειρότερη στην καριέρα του. Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει 10 πόντους και 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο καριέρας σε επτά χρονιές.

Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε δύο σεζόν. Την περίοδο 2007-08 είχε 11,8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 25 αγώνες. Την περίοδο 2008-09 είχε 9,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 21 αγώνες.

Οι κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωσή του, προσπαθούν να διερευνήσουν σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι τώρα κι αν φυσικά συζητάει ο ίδιος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα από το οποίο δεν είχε και τις καλύτερες εμπειρίες λόγω οικονομικών οφειλών προς το πρόσωπό του. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνει προσέγγιση και ίσως πρόταση.

To Top