Ο Άρης θέλει, ο Ακόστα θέλει, η Σουπερλίγκα… αποφασίζει!

Ο Νόε Ακόστα εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον Άρη. Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι να τα βρει ο Ισπανός με τη νέα διοίκηση για το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς και δεύτερον (πρώτο χρονικά) να επιτρέψει η Σουπερλίγκα την ανανέωση συμβολαίων παικτών στις ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος μαζί με τον Αντώνη Ζαμπέτα είχαν σήμερα μια πρώτη διευρενητική επαφή με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, όπως είχε αποφασιστεί πριν λίγγες μέρες με δεδομένο ότι ο Ισπανός δείχνει θετικός στην προοπτική να παραμείνει στον Άρη. Του εξέφρασαν την επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας, κάτι που φάνηκε από την συζήτηση ότι επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης, στον οποίο έγινε μια ενημέρωση για τις διοικητικές αλλαγές και τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Όλα εξαρτώνται από την απόφαση της Σουπερλίγκας στην αυριανή γενική συνέλευση. Αν αποφασιστεί να επιτραπεί στις ομάδες που δεν έχουν λάβει αδειοδότηση να προχωρήσουν σε ανανεώσεις ή μεταγραφές, τότε ο Ακόστα είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη, αρκεί φυσικά να προκύψει συμφωνία στο οικονομικό, κάτι που μάλλον δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

To Top