ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης “σφραγίζει” τα πλέι οφ με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (19:30, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης καλείται να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και να επικεντρωθεί στον στόχο του Πρωταθλήματος και των play off. Οι κιτρινόμαυροι αγωνίζονται απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου (19:30 PRESSARIS LIVE) για την 23η αγωνιστική της Superleague και θέλουν μόνο νίκη, προκειμένου να… σφραγίσουν την θέση τους στην πρώτη πεντάδα.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες και πάλι. Μετά τους Φαμπιάνο Λέισμαν, Ζαν Ζουλ οι οποίοι προσπαθούν να επανέλθουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Νέβεν Τζούρασεκ καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ ο Μόζες Οντουμπάτζο θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων ανακοινώθηκε και η αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ, Φραν Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Από την πλευρά του Ατρομήτου ο Εντερ Γκονζάλεθ ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στο μετατάρσιο και δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς. Εκτός παραμένει και ο στόπερ Ασεβέδο.

Η αποστολή της ομάδας όπου επιστρέφουν οι Φριντζόνσον, Κεσχρίντα, είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

 

Διαιτητής: Τσετσίλας
Βοηθοί: Στεφανής, Σάββας
VAR: Μανούχος, Καραγκιζόπουλος
Τέταρτος: Τζήλος

To Top