“Ο αδικημένος πεισμώνει και συσπειρώνεται, είμαστε μια οικογένεια”

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Άρης, Κώστας, Δράμπης μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν τους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την εικόνα του Άρη: “Η ομάδα θα είχε βγει από την δύσκολη θέση άμα ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και η διαιτησία ήταν καλύτερη. Η αλλαγή προπονητή βοήθησε πολύ. Πλέον κοιτάμε μπροστά προς το καλύτερο”.

Για τη διαιτησία του Βοσκάκη: “Η εικόνα που είδε ο κόσμος τα λέει όλα. Ο αντίκτυπος που δημιούργησε η εικόνα αυτή είναι πολύ μεγάλος”.

Για τη συσπείρωση που υπάρχει μετά από τις κακές διαιτησίες: “Ο αδικημένος βέβαια πεισμώνει και συσπειρώνεται. Από εκεί και πέρα όμως άμα αδικούμαστε συνέχεια ο κόσμος θα εκνευριστεί και μπορεί να προχωρήσει σε πράξεις που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα”.

Για την προσπάθεια να αφαιρεθεί η κόκκινη στον Πουλίδο: “Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και η λογική λέει πως ο Πουλίδο δε πρέπει να τιμωρηθεί. Βέβαια οι αποφάσεις του δικαστηρίου στηρίζονται στο γράμμα του νόμου  που κάποιες φορές είναι σκληρό και παράλογο”.

Για τον κόσμο του Άρη: “Ο κόσμος είναι πιο χαλαρός και αισιόδοξος. Αυτό που έγινε στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακό. Ο κόσμος κρατήθηκε σε κόσμια επίπεδα παρά την προκλητική διαιτησία. Το ίδιο θέλουμε και τώρα μέσα στο γήπεδο μας και πιστεύω πως ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδας όπως πρέπει”.

Για το παιχνίδι του Άρη στο κύπελλο: “Ο Άρης δε κάνει επιλογές. Όπου παίζει παίζει μόνο για τη νίκη. Έχουμε πολύ υπερηφάνεια μέσα μας για να θεωρήσουμε κάποιο παιχνίδι λιγότερο σημαντικό”.

Για την ενότητα που υπάρχει στην ομάδα: “Η φιλοσοφία της διοίκησης αλλά και του Μιλίνκοβιτς είναι πως η ομάδα είναι πρώτα οικογένεια. Για αυτό και οι κινήσεις της διοίκησης αλλά και του προπονητή κινούνται πάνω σε αυτή τη γραμμή. Με εντυπωσιάζει η στάση του προπονητή. Όταν λέμε τη λέξη οικογένεια εννοούμε οικογένεια. Ο πατέρας αγαπάει όλα τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο αλλά και τα τιμωρεί όταν σφάλλουν. Είναι δύσκολα να πετύχεις κάτι τέτοιο καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες”.

To Top