Χωρίς κατηγορία

Ο… αντίπαλος του Άρη Νίκος Παντέλης μιλάει στο PRESSARIS για την διπλή κόντρα με τους κίτρινους

Φαβορί τον Άρη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχρισε ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης που θα υποδεχθεί την Τετάρτη τους κίτρινους στο πρώτο παιχνίδι.

Ωστόσο μιλώντας στο PRESSARIS, ξεκαθάρισε  πως η ομάδα του, αντιμετωπίζοντας τους κίτρινους έχει επιπλέον κίνητρο να διεκδικήσει το εισιτήριο στον επόμενο γύρο.

Προτεραιότητα για την αθηναϊκή ομάδα αποτελεί το πρωτάθλημα της Football League, αλλά η πρόκριση στο Κύπελλο δεν την αφήνει ασυγκίνητη ειδικά όταν απέναντι της βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. «Ο πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι το Κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα. Το όνομα του Άρη και μόνο όμως μας υποχρεώνει να κυνηγήσουμε τη νίκη. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Άρης παραμένει μια μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Παντέλης και συμπλήρωσε: «Εμείς σκοπεύουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες γιατί παίξαμε παιχνίδι την Κυριακή και αντιμετωπίζουμε την προσεχή Δευτέρα τον Απόλλωνα. Θα χρησιμοποιήσουμε κάποια νεαρά παιδιά και ορισμένους βασικούς αλλά το κίνητρο για μας είναι μεγάλο.

 Ο τεχνικός της Καλλιθέας παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και κατέθεσε τα συμπεράσματα του. «Είδα κάποια καλά δείγματα στο παιχνίδι με τον Αστέρα όπου ο Άρης παρατάχθηκε με νέο προπονητή. Πιστεύω πάντως πως πρώτος στόχος του Άρη είναι το πρωτάθλημα και για μένα θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Είναι όμως μια ομάδα που διακρίνεται παραδοσιακά στο Κύπελλο και είναι λογικό να θέλει να προχωρήσει στον θεσμό».

 Από τη στιγμή που τα παιχνίδια είναι διπλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος των κίτρινων, όπως υποστήριξε. «Συνήθως στα διπλά παιχνίδια προβάδισμα έχουν οι μεγάλες ομάδες. Σίγουρα ο Άρης έχει ένα πλεονέκτημα όμως κι εμείς θα χτυπήσουμε τον αγώνα γιατί δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

To Top