Ο Βεζένκοφ κλήθηκε στην Εθνική ανδρών της Βουλγαρίας!

Ένα ακόμα όνειρο του Σάσα Βεζένκοφ γίνεται πραγματικότητα… Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών της χώρας του, Τίτι Παπαζόφ ανακοίνωσε τους 20 παίκτες για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2015 και ο φόργουορντ του Άρη είναι μέσα σε αυτούς!

Ο Βεζένκοφ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας, έχοντας 11 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο σουτάροντας σχεδόν με 39% από τη γραμμή του τρίποντου σε περίπου 29 λεπτά συμμετοχής!

Ο Παπαζόφ δεν θα μπορούσε να μην δεν προσκαλέσει στην Εθνική Ανδρών της Βουλγαρίας τον Βεζένκοφ, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τις δύο πρώτες βδομάδες της προετοιμασίας γιατί θα είναι βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Νέων της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ηράκλειο το καλοκαίρι.

Στην εξέλιξη της ημέρας, έγινε γνωστό ότι ο Παπαζόφ δεν είναι πια ομοσπονδιακός τεχνικός γιατί υπήρξε μια διαμάχη του ως προπονητής της Λέφσκι και γενικότερα υπάρχει κόντρα και με την ομοσπονδία και με την Λουκόιλ…



To Top