Πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τον Μέσι!

Έτοιμη να καταθέσει προσφορά ύψους 200.000.000 ευρώ για χάρη του Λιονέλ Μέσι είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, Confidencial.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα οι “πολίτες” έχουν πλησιάσει τον πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρχε διαμηνύοντας του, πως ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να καταβάλλει το ποσό των 200.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσης που έχει θέσει η Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι έχει αποφασίσει να κάνει το μεγάλο μπαμ, δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει η πρόθεση τόσο του Μέσι όσο και του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως φημολογούνταν ανάλογο ενδιαφέρον και από την Παρί Ζερμέν. Στην προκειμένη περίπτωση πάντα με βάση το δημοσίευμα της “Confidencial”, η αγγλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο στον Μέσι που θα ξεπερνά τα 25.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους οι Παριζιάνοι δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην παραχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για τον Λιονέλ Μέσι.

Στόχος της Μπαρτσελόνα ωστόσο είναι να επεκταθεί η συνεργασία με τον Αργεντινό διεθνή βάζοντας φρένο στα παραπάνω σενάρια.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top