Ο Γιακούποβιτς, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και η εγκυμοσύνη

Στον Άρη εύχονται ο βασικός τερματοφύλακάς τους και βασικός με την Εθνική Ελλάδας Μιχάλης Σηφάκης να ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τραυματισμό στο γόνατό του και να επιστρέψει σιδερένιος κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια…

Με τη φανέλα του Άρη, άλλωστε, ο Κρητικός έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση στις δυνατότητες του είναι δεδομένα στοιχεία, όπως και η επιθυμία να φοράει για πολλά χρόνια την φανέλα των κίτρινων.

Σε περίπτωση, πάντως, που το ιατρικό επιτελείο και ο Σηφάκης καταλήξουν ότι η επέμβαση είναι μονόδρομος, άρα, ο 27χρονος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, τότε στον Άρη ετοιμάζουν την εναλλακτική λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τον Ελντίν Γιακούποβιτς, ώστε να πλαισιωθεί και ο Μάρκος Βελλίδης.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με τον Ελβετό τερματοφύλακα είναι προχωρημένες για συνεργασία δυο χρόνων, στην περίπτωση που αποδεσμευτεί κι αυτός με τη σειρά του από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως, βέβαια και οι Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ακόστα, που προβάρουν ήδη τα κίτρινα. 

Η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Γιακούποβιτς με ρυθμιστή πάντα την εξέλιξη της υγείας του Σηφάκη.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν ακόμη δυο δεδομένα στην υπόθεση.

Το πρώτο  είναι μια ανεπίσημη προσφορά από τον Παναθηναϊκό, που βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του, χωρίς όμως να προχωρήσει περαιτέρω το θέμα.

Και το δεύτερο η μεγάλη επιθυμία του Γιακούποβιτς να συνεχίσει στην Ελλάδα, μια και μαζί με την σύζυγό του περιμένουν εντός των ημερών τη γέννηση του παιδιού τους.

To Top